12 Åžubat 2012, Pazar

Yazı Boyutu
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

7 Ayet-i Kerime (Her Türlü Dilek İçin)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Dinimizle İlgili Bilgiler
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: 7 Ayet-i Kerime (Her Türlü Dilek İçin)

7 Ayet-i Kerime (Her Türlü Dilek İçin) 1 yıl, 7 ay önce #759

7 Ayeti Kerimeler

1. Kul ley yusiybena illa ma keteb Allahü lena , hüve Mevlana ve alallahi felyetevekkelil mü’minun.
2. Ve iy yemseskallahü bidurrin fela kaşife lehu illa hu ve iy yüridke bi hayrin fela radde lifadlih yusıybü bihi mey yeşaü min ibadih ve hüvel Gafurür Rahiym.
3. inni tevekkeltü alallahi Rabbi ve Rabbiküm vema min dabbetin illa hüve ahizüm binasıyetiha , inne Rabbi ala sıratim mustekıym.
4. ve keeyyim min daabbetil la tahmilü rizkaha Allahü yarzukuha ve iyyaküm ve Hüves Semiul-Aliym.
5. Ma yeftehillahü linnasi mir-rahmetin fela mümsıke leha vema yumsık fela mürsile lehu min badih ve Hüvel Azizül Hakıym.
6. Ve lein se eltehüm men halekassemavati vel arda le yekulennallah , kul efera eytüm ma ted’ une min dunillahi in eradeni yallahü bidurrin hel hünne kaşifatü durrihi ev eradeni birahmetin hel hünne mümsıkatü rahmetih , kul hasbiyallahü aleyhi yetevekkelil mütevekkilun.
7. Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hu , aleyhi tevekkeltu ve Huve Rabbül arşil Aziym

Kaynak: forum.islamiyet.gen.tr

-----------------------------------------------------------------------------------------------
'' 7 Ayet-i Kerimeler ''Her Türlü Dilek için

Ey kardes ? suanda okuyacaginiz yedi ayet-i kerime, her gun okumak icin ''en'am-i seriflerde yer almis, yazilmis ve bulunmaktadir.
''kimki bu 7 ayeti kerimeyi sabah okursa ogun kaza ve belalardan korunmus olur. bu yedi ayet-i kerime okundugu gun gok yere inse ,okuyan kimse okudugu bu yeti ayet bereketiyle hic bir zarar ve korku hissetmeden kurtulmus olur.

okunuslari;
1. kul ley yusiybena illa ma keteb Allahu lena, huve mevlana ve alallahi felyetevekkelil-mu'minun

2. ve iy yemseskallahu bidurrin fela kasifa lehu illa hu; ve iy yuridke bihayrin fela radde lifadlih,yusiybu bihi mey yesau min ibadih,ve huvel-gafurur-rahiym.

3.inni tevekkeltu alallahi rabbi ve rabbikum vema min dabbetin illa huve ahizum binasiyetiha, inne rabbi ala siratim mustekiym.

4.ve keeyyim min dabbetil la tahmilu rizkaha; allahu yerzukuha ve iyyakum ve huves 'semiul'aliym.
5.ma yeftehillahu linnasi mir rahmetin fela mumsike leha vema yumsik fela mursile lehu mim ba'dih;ve huvel azizul'hakiym.

6.ve lein seeltehum men halekassemavati vel'arda le yekulennellah, kul eferaeytum ma ted'une min dunillahi in eradeniyallahu bidurrin hel hunne mumsikatu rahmetih,kul hasbiyallahu aleyhi yetevekkelil'mutevekkilin.

7.fein tevellev fekul hasbiyyallehu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul'arsil'aziym.

''bu yedi ayet-i kerime'nin fazileti''

1.her derde,skinti ve bunalima akunur.
2. her turlu hastaliga manevi tedavi icin okunur.
3.zor bir isin basarilmasina okunur.
4.yeni bir ise,yeni bir goreve baslanirken okunur.
5.zor bir sinavin basarilmasinda okunur.
6.herhangi bir dileginin gerceklesmesi icin okunur.

yani demek istiyor ki; bu yediayeti kerimeyi guzelce bir aptes alip okursa ve bu ayetlerin bereketleriyle cenab-i allah bu kulunun dilegini mutlaka verirve verecektir. bu gercege boyle inanip cenab-i allah'a baglanmak ve guvenmek en guzel ve en karli bir hareket olacaktir.cenab-i allah,hicbir kulunu mahrum etmez.
surelerin fazileti kitabindan alintidir.
Kaynak: lahuti.com/forum

Son Düzenleme: 1 yıl, 7 ay önce Düzenleyen niksarhuseyingazi.

• Sayfa:
  • 1
Sayfa oluÅŸturulma süresi: 0.28 saniye

Niksar Haberleri

niksardanismendicoArrow1 Animation

YesilNiksaricoArrow1 Animation

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player