22 Mayıs 2012, Salı
   
Yazı Boyutu

1800 Metrede Festival

0 yoreselhaber

0 resimyokNiksar'a bağlı Gülbayır Köyü (Zera) Derneği tarafından bu yıl 5.si yapılan festival 1800 metre yükseklikteki Keltepede gerçekleştirildi.

Niksar ilçesine bağlı Gülbayır Köyü (Zera) Derneği tarafından bu yıl 5.si yapılan Keltepe Kültür ve Doğa Festivali coşku içinde gerçekleşti.

Gülbayır Köyü Dernek yönetimi tarafından organize edilen şenliğe İstanbul başta olmak üzere büyük kentlerde yaşayan Gülbayırlılar büyük ilgi gösterdiler. Köyün sınırları içinde 1800 rakımlı Niksar ilçesinin en yüksek noktası olarak adlandırılan Keltepe Mevkiinde yapılan şenlikte birlik ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergilendi.

Şenliğin program açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Kazım Keser birlik ve beraberliğin önemine vurgular yaptı. Başkan Keser şenliğe gösterilen ilgiden dolayı davetlilere teşekkür ederek, “Beşincisini yaptığımız bu etkinliğimize gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Dernek yönetimi olarak köyümüze ve üyelerimize en güzel hizmeti verebilmenin çabası gayretleri içindeyiz. Bu çalışmalara katılımızla desteklerinizle yanımızda olduğunuzu görmek bizleri daha da yüreklendirmektedir. Uzaktan yakından gelerek bizlerle bu havayı teneffüs eden, mutluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu etkinliğimizi yapmamızdaki amaç çeşitli illerde ikamet eden halkımızı köy halkımızla kaynaştırmak, birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır. Etkinliğimizle bunu başardığımıza inanıyorum. Şenliğimizin yapılmasında maddi ve manevi emekleri olan herkese şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.

Sunuculuğunu Gülsinan Yıldırım'ın yaptığı şenlikte Yeliz Aral, Metin Aksoy, Kerem Selçuk ve Rıza Dalga seslendirdikleri türkülerle şenliğe renk kattılar. Düzenlenen etkinliğin protokol konukları arasında, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar yöre dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ve işadamları vardı. Şenlikte konuşma için söz alan davetliler başarılı organizasyondan dolayı Dernek Başkanı Kazım Keser ve yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Yoğun katılımın gözlendiği etkinlik müzik eğlenceyle devam etti. Ellik oynayıp halan çeken Gülbayırlılar seney yeniden birlikte olmak temennilerinde bulundular.

Kaynak: niksardanismend.com
Facebook'ta Paylaş

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile


In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Giriş Yap

İstatistikler

Bugün: 415
Dün: 563
Bu Ay: 13652
Toplam: 241599

Şu anda 24 konuk çevrimiçi

Albümden Resimler


Hasanpaşayurdu Yaylası
Hasanpaşayurdu Yaylası

Hava Durumu

63°
17°
°F | °C
Clear
Humidity: 87%
Tue
Chance of Rain
52 | 77
11 | 25
Wed
Thunderstorm
46 | 73
7 | 22
Thu
Chance of Rain
50 | 70
10 | 21