22 Mayıs 2012, Salı
   
Yazı Boyutu

Bize Her Yer Niksar

İstanbul'da Niksarlılar İftar verdi.

"Niksarlı olmak yeter" diyerek yola çıkan İstanbul' da yaşayan Niksarlılar, iftar davetinde bir araya geldiler. 20 Ağustos 2011 cumartesi, güzel bir İstanbul akşamında Hidiv Kasrı' nda İftar yemeğinde buluşan Niksarlıları, Niksar Belediye Başkanı Duran YADİGAR' da yalnız bırakmayarak yaptığı konuşmada, Niksarın ve Niksarlıların son günlerdeki övgü dolu çalışmalarından bahsederken; Trabzonsporla özdeşleşen deyimi; "Bize Her Yer Niksar" diyerek Niksarlının etkisinin ve gücünün farkında olunmasının gerekliliğine işaret etti.

İstanbul Niksarlılar Derneği, yönetim kurulu tarafından verilen iftar yemeğine, dernek yönetim kurulu ve üyeleri iştirak ettiler. Dernek Başkanı Yüksel ALTUNER, yemekte yaptığı konuşmasına; vatanı için güneydoğuda şehit olan delikanlılarımıza, yiğit askerimize Yüce Allah' dan rahmet,geride kalan ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek başlarken, iftar yemeklerine katılan tüm Niksarlılara, kuruluşundan bugüne beraber çalışmaktan çok büyük onur duyduğu yönetim kuruluna, yine İstanbul' daki Niksarlıları adeta uykularından uyandırarak, yalnız olmadıkları hissini kurumsallaşmasında ve tüm faaliyetlerinde kendilerine büyük destek veren Belediye Başkanı duran YADİGAR' a ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum dediği konuşmasında; projelerimiz devam ediyor, şimdi ki hedefimiz İstanbul' da okuyacak Niksarlı üniversite öğrencilerine burs vermektir, çalışmalarımız başladı, umuyorum sevgili hayırseverlerimizin de katkısıyla bu dönemden itibaren burs vermeye başlıyoruz, dedi.

"Bize Her Yer Niksar" diyerek konuşmasına başlayan Niksar Belediye Başkanı Duran YADİGAR ise Niksarla ilgili güzel gelişmeler var, Kalemiz ayağa kalktı, yaşayan bir kalemiz var artık, projlerimiz devam ediyor, restarasyonlar, çarşıda, arastada, eski evlerimizde her şeyimizle Niksar' ı turizme adadık. Niksar Ayvaz Suyu namusumuzdur demiştik, Niksar Ayvaz Suyu artık Niksarlının, dün verdiğimiz sözü tuttuk, hukuk Niksarlının hakkını geri verdi, inşallah bundan sonra tüm engellemelere rağmen Niksarlının hakkını kimseye yedirmeden, suyumuzu layık olduğu yere getirecek, aynı zaman da ekonomik katkı olarak kazanç sağlayacağız, son günlerde suyumuzla ilgili bir takım odaklar, basın da takip ettiğiniz hainlikler yapsalar da, bu onların son çırpınışlarıdır, tüm arkadaşlarımızla Niksar Ayvaz Suyumuzun tekrardan üretime geçişi noktasındayız" dedi.

Belediye Başkanı Duran YADİGAR, Niksar Belediyespor Voleybol takımının bu sene süper ligde mücadele edeceğini, takımın maçlar için, İstanbul' a geleceğini, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi dev takımlarla aynı ligde oynayacaklarını, buradaki maçlarda hemşehrilerimizin de destekleri ile bu devleri yeneceklerini ümit ettiğini, bu müjdeyi de söylemek istediğini belirtti.

İftar yemeğinin verildiği, Beykoz' da bulunan İstanbul Boğazının büyüleyici güzelliğine sahip Hidiv Kasrı İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'ne bağlı Beltur AŞ. tarafından işletilmekte. İftar yemeğinin organizasyonunda Beltur AŞ. yetkililerinden hemşehrimiz Mustafa KOYUNCU Niksarlıların güzel bir katkılarıyla, hemşehrilerine yaptığı ev sahipliği de, dernek yönetimi ve Niksarlılarca memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Niksar Danişmend

Facebook'ta Paylaş

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile


In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Giriş Yap

İstatistikler

Bugün: 430
Dün: 563
Bu Ay: 13667
Toplam: 241614

Şu anda 33 konuk çevrimiçi

Albümden Resimler


Niksar Hüseyingazi Köyü
Niksar Hüseyingazi Köy...

Hava Durumu

61°
16°
°F | °C
Fog
Humidity: 88%
Tue
Chance of Rain
52 | 77
11 | 25
Wed
Thunderstorm
46 | 73
7 | 22
Thu
Chance of Rain
50 | 70
10 | 21