23 Mayıs 2012, Çarşamba
   
Yazı Boyutu

Karla Mücadele Devam Ediyor

kar

 

Tokat İl Özel İdaresi Niksar Kaymakamlığı Niksar Bakım Evi ekipleri köylerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bakım Evi Şefi Çetin Kestane, kış mevsiminde ekip arkadaşları ile birlikte yedi gün yirmi dört saat Niksar’ın köy ve kasaba yollarında vatandaşların mağdur olmamaları için yol açma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gültepe, Karakaş ve Edilli Köyü yol ayırımında kapanan yolda çalışmalarını sürdüren ekipler, başarılı performanslarını sergiledikleri görüldü.

Kış mevsimlerinde Bakım Evi yatakhanesinde 24 saat nöbet tutan ekipler, hizmet vermenin ötesinde hasta, cenaze, hamile olduğunu beyan ederek yollarının açılması yönünde yalan ihbarlarda bulunan vatandaşlara tepkilerini de dile getirdiler.

Şef Kestane, şu anda yolları açılan Gültepe, Karakaş ve Edilli Köylerinin yol açıldıktan sonra kapalı köy yolu olmadığını dile getirerek rüzgar esintilerinin yaşandığı köylerde muhtelif yol açma ihbarlarının geldiğini ve kısmi yol açma çalışmaları için greyder gönderdiklerini kaydetti.

Gazetemiz olarak başta Niksar Kaymakamı Uğur Turan’a, Bakım Evi Şefi Çetin Kestane ve ekip arkadaşlarına, gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

 Habere ait fotoğraflar için tıklayınız...

(Yeşil Niksar)

Facebook'ta Paylaş

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile


In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Giriş Yap

İstatistikler

Bugün: 186
Dün: 558
Bu Ay: 13981
Toplam: 241928

Şu anda 52 konuk çevrimiçi

Albümden Resimler


Köylülerimiz Ekin Biçmeye Gidiyor
Köylülerimiz Ekin Biçm...

Hava Durumu

59°
15°
°F | °C
Thunderstorm
Humidity: 88%
Wed
Thunderstorm
48 | 75
8 | 23
Thu
Thunderstorm
48 | 77
8 | 25
Fri
Chance of Storm
46 | 75
7 | 23