11 Şubat 2012, Cumartesi
   
Yazı Boyutu

Safahat Niksar'da Sahnelendi

Ünlü Sanatçı Ahmet Yenilmez, Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda "Safahat" isimli tiyatro oyunu ile sahne aldı.

Yapılan tiyatroya, Niksar Belediye Başkan Vekili Serhat Aykut, Niksar Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Sadullah Karataş ve kurum müdürleriyle birçok sivil toplum örgütleri katıldı.

Eğitim Bir-Sen ve Sağlık Sen Niksar Şubeleri tarafından Mehmet Akif Ersoy'u anma ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 89. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde tiyatro oyunu etkinliği düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen tiyatro oyunu öncesinde konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Niksar Şube Başkanı İlhami Öztürk, sendikalarının Mehmet Akif Ersoy'un vefat yıldönümlerinde ülke genelinde yüzlerce anma programı düzenlendiğini kaydetti. Yapılan konuşmanın ardından Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un ünlü eseri 'Safahat' Sanatçı Ahmet Yenilmez tarafından sahnelendi. Deli Yürek adlı dizi filmde "Sabri" tiplemesiyle tanınan ve daha sonra da Ekmek Teknesi'ndeki "Celal" tiplemesiyle izleyenlerinin gönlünde taht kuran Ahmet Yenilmez, Safahat isimli tiyatro oyunuyla da izleyenlerin beğenisini topladı.

Habere ait resimler için tıklayınız...

(yesilniksar.com)

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile


Niksar Haberleri

niksardanismendicoArrow1 Animation

YesilNiksaricoArrow1 Animation

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Giriş Yap

İstatistikler

Bugün: 151
Dün: 835
Bu Ay: 7849
Toplam: 201011

Şu anda 67 konuk çevrimiçi

Albümden Resimler


Köyümüz 48
Köyümüz 48

Hava Durumu

25°
-4°
°F | °C
Clear
Humidity: 69%
Sat
Mostly Sunny
10 | 25
-12 | -3
Sun
Mostly Sunny
19 | 30
-7 | -1
Mon
Mostly Sunny
23 | 37
-5 | 2