Mehmet Ergüden MHP'den İstifa Etti
Son Güncelleme: Cumartesi, 19 Mart 2011 12:13 Pazartesi, 15 Mart 2010 22:40
MHP Niksar İlçe Başkanı Mehmet Ergüden MHP ilçe başkanlığı, yönetim kurulu ve parti üyeliğinden istifa etti.
Gazetemizi ziyaret ederek Yeşil Niksar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Namık Bilgin’le görüşen MHP Niksar İlçe Başkanı Mehmet Ergüden istifasını açıkladı.
Uzun yıllardır MHP yönetim kurulu üyeliği yapan Ergüden, 15 aydır da MHP Niksar İlçe Başkanlığını başarılı bir şekilde yürütüyordu. İlçe başkanlığı sırasında etrafı ile uyum içersinde çalışmalar sergileyen ve son mahalli seçimlerde güzel bir seçim kampanyası yürüten Ergünden’in ani istifası kafalarda soru işareti yarattı.
Mehmet Ergüden yaptığı açıklama şunları söyledi; “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle kendi işime istediğim kadar zaman ayıramıyorum. İstifamın altında çok önemli bir sebep aranmasına gerek yok. Bugüne kadar şahsıma gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Benim ilçe başkanlığı görevine gelmeme verdikleri destek ve kıymetli oylarına layık gören partili arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Mehmet Ergüden’e bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.
(yesilniksar.com)
Facebook'ta Paylaş
Tweetle
In order to view this page you need Flash Player 9+ support!










