Niksar Ak Parti'de Yeni Dönem
Perşembe, 09 Aralık 2010 18:22

Geçtiğimiz hafta Ak Parti tarafından yeni yönetim oluşturulmakla görevlendirilen Abdullah Yıldız, yeni yönetimini oluşturdu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan ilçe başkanı Yıldız, yeni liste oluşturmakla görevlendirildiklerini belirterek; “Üçte bir oranında eski, üçte iki oranında yeni isimlerden yapılanmaya gittik. İnşallah hem partimiz hem de Niksar'ımız için hayırlı olacak” dedi.
Başkan Yıldız, Ak Parti'nin büyük bir parti, Türkiye'nin partisi olduğunu belirterek; “Bir önceki ilçe başkanımız Sadullah bey partimiz ve Niksar için çok çalıştı, çok hizmetlerin gelmesini sağladı. Kendisine sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bizlerde devraldığımız bu bayrağı hizmet noktasında üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Ak Parti Niksar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu. İlçe Başkanı; Abdullah YILDIZ (Kimya Mühendisi) Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Mehmet Çetin YARAMIŞ (Esnaf), Osman DEMİRCİOĞLU (Sürücü Kursu İşl.) Hakan TUĞLU (Eczacı), M. Zeki ERTUĞRAL (Eczane Teknisyeni) Sabahattin ERSİN (Avukat), Bekir ÖKTEM (Esnaf), Suzan ULAŞOĞLU (E. Öğretmen), Mahmut TEPEBAŞI (Lisans-İşletmeci), Mustafa ERASLAN (Veteriner), İrfan ÇAKIR (Esnaf), Ali İhsan KORKMAZ (Veteriner), Nadir ÇAKMAK (Esnaf), Gülten AYAZLI, Nurdan GENÇ, Rahmi DURSUN (Esnaf), Hacı Murat KELEŞ (Esnaf), İlker ÖDEN (Lisans-Esnaf), Ahmet ERDOĞAN (Otel Yöneticisi), Hikmet Kurt (Serbest), Mustafa GÜLER (Lisans-İşl. Md.), Oğuz Selim BUYRUK (Esnaf), Rüştü ERİLGİN (Esnaf), Muhammet ALTUNOĞLU (Mobilyacı), Hüseyin TÜRKÜ (Emekli)
Kaynak:niksardanismend.com
Facebook'ta PaylaşTweetle
In order to view this page you need Flash Player 9+ support!











