Şahinli'de 4 Gündür Elektrik ve Su Yok
Son Güncelleme: Çarşamba, 15 Aralık 2010 17:57 Çarşamba, 15 Aralık 2010 17:45

MUHTAR SİVRİ: 4 Gündür Elektriksiz ve Susuz Yaşıyoruz...
Şahinli Köyü Muhtarı Fahri SİVRİ: "Faturaya Gelince Affetmiyorlar, Çalışmaya Gelince İcraat Yok"
Yoğun kar yağışının yaşandığı bölgemizde, Niksar ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi.
4 GÜNDÜR ELEKTRİK YOK
21. Yüzyılı yaşadığımız günümüzde halen elektriklerin kesilmesi aslında teknolojinin ne kadar gerisinde olduğumuzun göstergesi olarak yorumlanıyor. Bunun en güzel örneği ilçe merkezine en yakın köylerden birisi olan Şahinli köyünde yaşanıyor. Köy 4 gündür elektriksiz köy halkı mahalle aralarındaki çeşmelerden su taşıyor.
Geçtiğimiz Pazar günü aniden bastıran kar yağışı, Niksar merkezde olduğu gibi ilçeye bağlı birçok köyde hayatı felç etti.
Şahinli Köyünde yoğun kar yağışı sebebiyle elektrik tellerinde meydana gelen kopukluk sebebiyle 4 günden bu yana elektrik verilemiyor. Konuyla ilgili olarak köyde hiçbir çalışma yapılmadığını dile getiren Şahinli Köyü muhtarı Fahri Sivri, yetkilileri göreve davet ediyor.
4 gündür elektriklerinin olmadığını ve vatandaşın çok zor durumda kaldığını dile getiren Şahinli Köyü muhtarı: “4 gündür sularımız akmıyor. Elektriklerimiz yok. Köy olarak çok zor günler geçiriyoruz. Buzdolapları içerisinde bulunan tüm gıda maddelerimiz bozuldu. Telefon açtım sıkıntımızı dile getirdim ama ilgilenen olmadı. Niksar'da 44 köyün daha elektriklerinin kesik olduğunu sorunun en kısa zamanda çözüleceğini söylediler. Ama 4 gün oldu halen bir çalışma yapılmadı” dedi.
Muhtar Sivri açıklamasının devamında; “104 haneli 421 nüfusu bulanan köyümüzde insanlar mahalle aralarında bulunan çeşmelerden kovalarla su taşıyor. 4 günden bu yana elektriklerimiz kesik durumda, Tedaş yetkilileri sesimizi duymuyor, elektriklerin ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgi vermiyor. Oysaki bir tane elektrik faturası yatırılmadığı zaman yada 1 gün geciktiği zaman hemen elektrikleri kesiyorlar. İş fatura parasına gelince çok hızlı çalışıyorlar, hizmete gelince tam tersi. Bizler mağduriyetimizin biran önce giderilmesini istiyoruz” diye konuştu.

niksardanismend.com
Facebook'ta PaylaşTweetle
In order to view this page you need Flash Player 9+ support!











