KV Gıda'da Yeni Dönem
Son Güncelleme: Çarşamba, 22 Aralık 2010 22:38 Çarşamba, 22 Aralık 2010 22:32

KV Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi genel kurulu yapıldı.
KV Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (KVG) genel kurulu sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına, fabrikanın kurucusu Bülent Kılınçarslan seçildi.
KVG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Bülent Kılınçarslan yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; "İlk fikirlerini 15 yıl önce ortaya attığım, görev yaptığım Türkiye Tarım Reformu Projesi sırasında geliştirdiğim KVG'nin, yatırımını kişisel sermayem ile yaptığım KVG fabrikasının hedeflerine henüz gelemediğini, son dönemdeki gelişmeler nedeni ile yeni bir yönetime ihtiyaç duydugunu tespit ettim, kurucusu olduğum şirketi tamamen yeni yönetim yapısına geçirmeye, bu dönemde şahsen yönetmeye karar verdim.
Kuruluş ve inşaat döneminde KVG Türkiye'de görev verilen tüm yöneticilerin görevine son verildi. Abim halen şirket ortağı Melih Kılınçarslan, kendi uzmanlık alanı olan ve şu an Türkiye'nin ana tarım ihracat pazarı Rusya'da kuruluşu tamamlanmış yeni şirketimiz, KVG Rusya'nın yönetiminden sorumlu olacaktır, gerekli hallerde bölgedeki calışmalarda destek verecektir. Bizler memleketimizi, doğduğumuz yeri seviyoruz, Niksar için, Tokat için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz, bu tesis sadece bizim için değil, tüm yöre halkı için buraya kurulmuştur. Bu bölgenin kalkınması ve istihdamı arttırmak için; Tokat, Orta Karadeniz ve genel olarak Türk Tarımı ve Tarıma Dayalı Sanayinin gelişmesi için, imkanlarımız dahilinde katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edecegiz. Bilindiği uzere, Tarım sektörü zordur, uzun dönemli çalışma, planlama gerektirir, birçok değişkene bağlıdır, bir özel kuruluş bunları tek başına yapamaz, ilgili tüm tarafların kendi üzerine düşeni yapması gerekir, biz bu konuda, ilgili tüm devlet kurumlarımız, sektör temsilcileri, üniversitemiz, işadamlarımız ve en önemlisi çiftcilerimiz ve bölge halkımız ile birlikte 'topyekün gelişim' için ortak çalışmalara, fabrikamızı kurarak başlattığımız gelişime vesile olma niyetimize devam edeceğiz. Herkesin üzerine düşeni bu iyi niyetle ülkemiz için yapacağına, benim yatırıma başlarken ortaya koyduğum hedef ve iyi niyete sahip çıkacağına eminim" diyerek sözlerini sonlandırdı.
KVG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kilincarslan, 1970 Tokat doğumludur halen İstanbul'da yaşamaktadır. Istanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisligi ve ABD'de Kaliforniya Üniversitesi, Berkeley'de Pazarlama Eğitimi aldıktan sonra, cok sayıda ulusal ve uluslararası şirkette üst düzey görev yapmış, 60'ın uzerinde ülkede şirketler kurmuş ve calışmalar yürütmüştür. Hali hazırda, Türkiye'de yerleşik KA Araştırma, KA Danışmanlık ve BAP Yazilim, Belcika'da yerleşik KA Europe, Irak'da bulunan KA Iraq, Rusya'da kurulu KVG Rusya, İngiltere'de bulunan IMS ve SubMedia adlı şirketlerin kurucusu, ortağı ve başkanlığını yürütmektedir, ayrıca ABD'den 2 adet şirketin üst yönetiminde bulunmaktadır. Farklı ülkelerde yerleşik 9 şirketi, 37 ofisi, 1500'ün üzerinde çalışanı bulunmaktadır. Bunlara ek olarak, Türkiye Kalite Derneği ile ortak Türkiye Ulusal Müşteri Memnuniyet Endeksi'nin kurucusu, ve Üst Kurulu Üyeliği'ni yürütmektedir; uzmanlık alanlarında çeşitli konferanslarda konuşmalar yapmakta, Türkiye'nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak projelerde gönüllü görevler üstlenmektedir.
Kaynak: Yeşil Niksar
Facebook'ta PaylaşTweetle
In order to view this page you need Flash Player 9+ support!











