24 Mayıs 2012, Perşembe
   
Yazı Boyutu

Emniyetten Kısa Mesaj Uyarısı

ceptelefonu

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonları abonelerine, cep telefonları kullanılarak gerçekleştirilen, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarıyla ilgili SMS (kısa mesaj) gönderdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonu abonelerine gönderdiği kısa mesajla, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapanlara karşı itibar edilmemesi konusunda uyardı.

''Kimden'' bölümünde Emniyet Genel Müdürlüğünün kısatması olan ''EGM'' ifadesi bulunan kısa mesajda, ''Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve türlü bahanelerle kontör/TL ve kartsız havale yapmanızı isteyenlere itibar etmeyiniz'' deniliyor.

Mesajın alt bölümünde ise cep telefonu aboneleri, detaylı bilgi için www.asayis.pol.tr internet adresine yönlendiriliyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile


In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Giriş Yap

İstatistikler

Bugün: 53
Dün: 517
Bu Ay: 14365
Toplam: 242312

Şu anda 42 konuk çevrimiçi

Albümden Resimler


Köy Durağı
Köy Durağı

Hava Durumu

64°
18°
°F | °C
Fog
Humidity: 72%
Thu
Thunderstorm
50 | 72
10 | 22
Fri
Chance of Storm
46 | 73
7 | 22
Sat
Chance of Rain
50 | 72
10 | 22